Excursie: Van Akker tot Bakker – Streekbakker Jorrit
Altijd al willen weten waar streekbakkers het lokale graan vandaan halen? En hoe dit natuurinclusief geteeld wordt? In de reeks van Akker tot Bakker gaan we op reis door de voedselketen en leren we hoe duurzaam en lokaal brood gemaakt wordt.
In de derde excursie gaan we op bezoek bij Streekbakker Jorrit. Hij neemt ons mee door de bakkerij en vertelt ons alles over hoe je brood bakt met lokaal graan.
Wat gaan we doen?
• Een kijkje achter de schermen bij Streekbakker Jorrit
• Uitleg over de verwerking van lokaal graan in de bakkerij
• In gesprek: hoe brengen we lokaal graan terug op ons bord?
Datum: 13 november 2025
Tijd: 19:30u – 21:00u
Waar? Streekbakker Jorrit, Thijmstraat 119, Nijmegen
Deelname gratis - Vol = Vol
Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten. Deelname is gratis, schrijf je in via www.destreekoptafel.nl/vatb
Bekijk ook de flyer.